2 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

16.600 kr

Leje per måned:

5.918 Kr/md

Skøn 2. værelses lejlighed på 61 m2 i hjertet af Randers, i Tøjhushavekvarteret.Lejligheden er renoveret og fremtræder rummelig og moderne med lyst parketgulv.lejligheden har faste klædeskabe og i køkkenet følger emhætte og komfur med i lejemålet.På badeværelset er der forberedt til installation af vaskemaskine.Lejligheden har fransk altan.Husdyr er tilladt Der er fællesarealer og pulterrum til boligerne. Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat. Eventuelt særlige vilkår for husdyrholdet fremgår af afdelingens husorden. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Mindre lejlighed på 61 m2 til leje

I denne lejlighed på Tøjhushavevej i Randers får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 61 m2.

Om lejeboligen på Tøjhushavevej 5 i 8900 Randers

Huslejen for denne bolig på Tøjhushavevej 5 ligger på 5918 kr. om måneden. Depositum: Du skal lægge 16600 i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket finder du 211 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.