2 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Hobrovej
Forbrug:

350 kr/md

Forudbetalt leje:

14.971 kr

Depositum:

14.971 kr

Leje per måned:

4.990 Kr/md

Lejligheden er en stor, hyggelig og meget velindrettet to-værelses lejlighed på 78 m 2 . Her får du en lejlighed med en rigtig god beliggenhed i Randers. Ejendommen er beliggende tæt på indkøb og alle de eftertragtede tilbud fra restauranter, caféer, specialbutikker og shopping. Du vil samtidig også tæt på de mange uddannelsesinstitioner og offentlig transport. Lejemålet er beliggende i velfungerende mellemstor ejendom med i alt 10 boliger.

Stor lejlighed på 136 m2 til leje 7100 Vejle

På Horsensvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 136 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Horsensvej i 7100

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Horsensvej  ligger på 9.850 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 29.550 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-16.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 lejemål i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.