2 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
110 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hobrovej
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

13.832 kr

Leje per måned:

4.250 Kr/md

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 8900 Randers

I denne lejlighed på Hobrovej i Randers får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 68 m2.

Om boligen på Hobrovej i 8900

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Hobrovej ligger på 4.250 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 13.832 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket kan du finde 204 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.