2 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
56m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sct. Pedersgade
Forbrug:

450 kr/md

Depositum:

12.675 kr

Leje per måned:

4.225 Kr/md

Hyggelig 2 værelses lejlighed på 56 kvm. beliggende på 1 sal. Lejligheden er med nyt køkken og badeværelse. Stuen er med flot trægulv og soveværelset med gulvtæppe. Der er adgang til fælles vaskemaskine i kælderen.

Stor lejlighed på 56 m2 til leje 8900 Randers

I denne lejlighed på Sct. Pedersgade i Randers får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Sct. Pedersgade i 8900

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Sct. Pedersgade ligger på 4.225 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 12.675 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8900 Randers

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 boliger til leje i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.