2 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Markedsgade
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

4.495 kr

Depositum:

13.485 kr

Leje per måned:

4.495 Kr/md

Dejlig lejlighed med nyere køkken og bad Dejlig lejlighed med nyere køkken og badeværelse. Køkken er indrettet med komfur, emhætte, køleskab, vaskemaskine og tørretumbler. I hele lejligheden er der plankegulve og hvide lofter. Der er cykelparkering, fælles gårdhave, kælderrum samt mulighed for at leje p-plads i gården. Ejendommen ligger overfor en nybygget Fakta. Det er ikke tilladt at holde husdyr. BOLIGTYPE Lejlighed STØRRELSE 63 m2 DELEVENLIG Nej LEJEPERIODE Ubegrænset DEPOSITUM Kr. 13.485 MÅNEDLIG LEJE Kr. 4.495 ETAGE st.tv. VÆRELSE 2 HUSDYR TILLADT Nej OVERTAGELSE Snarest FORUDBETALT LEJE Kr. 4.495 ACONTO Kr. 600

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 8900 Randers

I denne lejlighed på Markedsgade i Randers får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Markedsgade i 8900

Husleje
Du skal betale 4.660 kr. om måneden for denne lejebolig på Markedsgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.980 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-20.

Andre lejemål i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket kan du finde 195 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.