2 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
87m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
107 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nørrebrogade
Forbrug:

1.190 kr/md

Depositum:

16.710 kr

Leje per måned:

5.570 Kr/md

Flot lejlighed med nyt køkken og badeværelse. Afhøvlede gulve og stuklofter. Alt i hårdehvide varer.

Stor lejlighed på 87 m2 til leje 8900 Randers

I denne lejlighed på Nørrebrogade i Randers får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 87 m2.

Om lejeboligen på Nørrebrogade i 8900

Husleje
Du skal betale 5.570 kr. om måneden for dette lejemål på Nørrebrogade.
Depositum
Du skal lægge 16.710 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8900 Randers

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 lejemål i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.