2 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fabersvej
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

13.020 kr

Leje per måned:

4.340 Kr/md

Pæn 2-værelses lejlighed i centrum af Randers. 100 meter fra Værket og 500 meter til centrum. Flot nyere badeværelse med granitgulve og bordplader.

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 8900 Randers

I denne lejlighed på Fabersvej i Randers får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 65 m2.

Om lejemålet på Fabersvej i 8900

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Fabersvej er 4.340 kr.
Depositum
Du skal lægge 13.020 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8900 Randers

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 lejeboliger i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.