2 værelses lejlighed i Randers NØ

Faciliteter

Areal
57m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
94 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Udbyhøjvej
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

11.643 kr

Leje per måned:

3.662 Kr/md

Stor lejlighed på 57 m2 til leje 8930 Randers NØ

I denne lejlighed på Udbyhøjvej i Randers NØ får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Udbyhøjvej i 8930

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Udbyhøjvej er 3.562 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 11.643 kr.

Andre lejeboliger i 8930 Randers NØ

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8930 Randers NØ? Du kan i øjeblikket finde 47 boliger til leje i Randers NØ netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.