2 værelses lejlighed i Randers NØ

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fjordgade
Forbrug:

775 kr/md

Depositum:

12.423 kr

Leje per måned:

3.812 Kr/md

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 8930 Randers NØ

I denne lejlighed på Fjordgade i Randers NØ får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Fjordgade i 8930

Husleje
Du skal betale 3.812 kr. om måneden for denne bolig på Fjordgade.
Depositum
Du skal lægge 12.423 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8930 Randers NØ

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8930 Randers NØ? I øjeblikket finder du 47 lejeboliger i 8930 Randers NØ her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.