2 værelses lejlighed i Randers NV

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
106 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Gl. Hobrovej
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

13.218 kr

Leje per måned:

4.057 Kr/md

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 8920 Randers NV

I denne lejlighed på Gl. Hobrovej i Randers NV får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 65 m2.

Om lejemålet på Gl. Hobrovej i 8920

Husleje
Huslejen for denne bolig på Gl. Hobrovej ligger på 4.057 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.218 kr.

Andre lejeboliger i 8920 Randers NV

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8920 Randers NV? Du kan i øjeblikket finde 40 lejeboliger i Randers NV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.