2 værelses lejlighed i Randers NV

Faciliteter

Areal
64m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Rindsvej
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

13.050 kr

Leje per måned:

4.250 Kr/md

Stor lejlighed på 64 m2 til leje 8920 Randers NV

I denne lejlighed på Rindsvej i Randers NV får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Rindsvej i 8920

Husleje
Huslejen for denne bolig på Rindsvej ligger på 4.319 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 13.993 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8920 Randers NV

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8920 Randers NV? Du kan i øjeblikket finde 40 lejemål i Randers NV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.