2 værelses lejlighed i Ringsted

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. dec 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Schaldemosevej
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

8.995 kr

Depositum:

26.985 kr

Leje per måned:

8.995 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

På Schaldemosevej 16-18 og Rønnedevej 8A-8L i skønne Ringsted udlejer vi 105 seniorvenlige lejligheder i varierende størrelser mellem 51 og 80 m2. Lejlighederne er placeret i 6 mindre ejendomme á 3 etager, og herimellem anlægges grønne naturstier, der sikrer et smukt og indbydende boligmiljø. Lejlighederne er målrettet lejere over 55 år uden hjemmeboende børn. Der er indflytning i boligerne d. 15. december 2021. INDE: Der er tale om 2-og 3-værelses lejligheder, der opføres, så de tager hensyn til seniorers nuværende og fremtidige behov. Lejlighederne indrettes med en entré, et rummeligt køkken/alrum, et skønt badeværelse og 1-2 værelser. Derudover får de fleste af lejlighederne i stueetagen et lille terrasse- og haveområde, mens de fleste af lejlighederne på 1. og 2. sal får egen altan. På den måde er der både mulighed for at indrette et funktionelt og indbydende hjem inde og ude. UDE: Imellem boligerne bliver der anlagt naturstier omgivet af grønne fællesarealer med forskellige græstyper, stauder, buske og mindre træer. Her skabes der optimale rammer for socialt fællesskab med opholdsarealer og hyggekroge imellem træer og buske. FOKUS PÅ FÆLLESSKAB: Fællesskabet blandt ejendomm...

Stor lejlighed på 69 m2 til leje 4100 Ringsted

I denne lejlighed på Schaldemosevej i Ringsted får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Schaldemosevej i 4100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Schaldemosevej ligger på 8.995 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.985 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-12-15.

Andre lejemål i 4100 Ringsted

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 4100 Ringsted? I øjeblikket kan du finde 114 lejeboliger i 4100 Ringsted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.