2 værelses lejlighed i Ringsted

Faciliteter

Areal
59m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. dec 2021
Dato
14 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Schaldemosevej
Forbrug:

650 kr/md

Forudbetalt leje:

7.995 kr

Depositum:

23.985 kr

Leje per måned:

7.995 Kr/md

På Schaldemosevej 16-18 og Rønnedevej 8A-8L i skønne Ringsted udlejer vi 105 seniorvenlige lejligheder i varierende størrelser mellem 51 og 80 m2. Lejlighederne er placeret i 6 mindre ejendomme á 3 etager, og herimellem anlægges grønne naturstier, der sikrer et smukt og indbydende boligmiljø. Lejlighederne er målrettet lejere over 55 år uden hjemmeboende børn. Der er indflytning i boligerne d. 15. december 2021. INDE: Der er tale om 2-og 3-værelses lejligheder, der opføres, så de tager hensyn til seniorers nuværende og fremtidige behov. Lejlighederne indrettes med en entré, et rummeligt køkken/alrum, et skønt badeværelse og 1-2 værelser. Derudover får de fleste af lejlighederne i stueetagen et lille terrasse- og haveområde, mens de fleste af lejlighederne på 1. og 2. sal får egen altan. På den måde er der både mulighed for at indrette et funktionelt og indbydende hjem inde og ude. UDE: Imellem boligerne bliver der anlagt naturstier omgivet af grønne fællesarealer med forskellige græstyper, stauder, buske og mindre træer. Her skabes der optimale rammer for socialt fællesskab med opholdsarealer og hyggekroge imellem træer og buske. FOKUS PÅ FÆLLESSKAB: Fællesskabet blandt ejendomm...

Stor lejlighed på 59 m2 til leje 4100 Ringsted

I denne lejlighed på Schaldemosevej i Ringsted får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 59 m2.

Om lejeboligen på Schaldemosevej i 4100

Husleje
Du skal betale 8.295 kr. om måneden for dette lejemål på Schaldemosevej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 24.885 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-12-15.

Andre lejeboliger i 4100 Ringsted

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 4100 Ringsted? Du kan i øjeblikket finde 114 boliger til leje i Ringsted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.