2 værelses lejlighed i Roskilde

Faciliteter

Areal
35m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Darup Mosevej
Depositum:

10.500 kr

Leje per måned:

3.500 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

4000 2 vær. lejlighed, 35 m2, Darup Mosevej 3 Glim, 3 mdr forudbetalt leje, 10500 i depositum, lejeperiode ubegrænset, A/C forbrug pr mdr 500, overtagelse 01.05.2021, delvist møbleret, køleskab 2 værelses 1. sals lejlighed udlejes lidt udenfor Roskilde. Der er adgang til køkken, badeværelse og fri P-plads.

Lejlighed til leje på 35 m2 i 4000 Roskilde

I denne lejlighed på Darup Mosevej i Roskilde får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 35 m2.

Om lejeboligen på Darup Mosevej i 4000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Darup Mosevej  ligger på 3.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 10.500 kr.

Andre lejeboliger i 4000 Roskilde

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 4000 Roskilde? Du kan i øjeblikket finde 23 lejeboliger i Roskilde netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.