2 værelses lejlighed i Roskilde

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

6.000 kr

Leje per måned:

10.200 Kr/md

4000 2 vær. lejlighed, 75 m2, Lysalleen 2, 1 mdr forudbetalt leje, 6000 i depositum, fremleje, lejeperiode 1-2 år, overtagelse 1 maj, elevator, fransk altan, møbleret, vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads AC forbrug er med i huslejen Vil helst leje ud til en person Kan også lejes ud 3-6 måneder Wifi er inklusiv

Lejlighed til leje på 75 m2

I denne lejlighed på Lysalleen i Roskilde får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 75 m2.

Om lejeboligen på Lysalleen 2 i 4000 Roskilde

Du skal betale 10200 kr. om måneden for dette lejemål på Lysalleen 2. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 6000 kr.

Andre lejemål i 4000 Roskilde

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 4000 Roskilde? I øjeblikket finder du 21 lejeboliger i 4000 Roskilde her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.