2 værelses lejlighed i Roskilde

Faciliteter

Areal
52m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

600 kr/md

Leje per måned:

4.939 Kr/md

Æblehaven, et godt sted at bo! Dette slogan har beboerne valgt og beboerne lever herefter. Dejlige lejligheder med en fin planløsning og alle med altan eller have. Der er gode parkeringsforhold og gode offentlige transportmuligheder. Skønne grønne områder, en kærlighedssti, boldbaner, legepladser og et idrætsbibliotek. Her er beboercafé, hvor man kan købe frokost til billige penge og en lille købmand. Der er kondiklub, dartklub, bankospil, jule- og sommerfester m.v. I afdelingens enkeltværelser på 24 m2 er der ikke noget køkken. Vær opmærksom på, at afdelingen står overfor en stor renovering - læs mere under Renovering (helhedsplan) her på siden. Renoveringen starter i 1. kvartal 2018.

Stor lejlighed på 52 m2 til leje 4000 Roskilde

I denne lejlighed på Æblehaven i Roskilde får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 52 m2.

Om boligen på Æblehaven i 4000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Æblehaven  ligger på 4.939 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 4000 Roskilde

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 4000 Roskilde? I øjeblikket finder du 20 lejeboliger i 4000 Roskilde her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.