2 værelses lejlighed i Roskilde

Faciliteter

Areal
62m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søndre Ringvej
Forbrug:

619 kr/md

Leje per måned:

5.645 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Ringparken har en fantastisk historie. Når man gæster Ringparken fornemmer man straks den særlige atmosfære, der er i bebyggelsesområdet. Det er blandt andet én af årsagerne til, at lejlighederne er så eftertragtede. Her er varme og sjæl. Eget aktivitetsudvalg, løbehold, bankospil, zumbahold - en meget aktiv afdeling, hvor der er rig mulighed for at skabe nye relationer. Lejlighederne ligger centralt tæt på station, sygehus og naturligvis på indkøb, daginstitutioner og skoler.

Stor lejlighed på 62 m2 til leje 4000 Roskilde

I denne lejlighed på Søndre Ringvej i Roskilde får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 62 m2.

Om lejemålet på Søndre Ringvej i 4000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Søndre Ringvej er 5.645 kr.

Andre lejeboliger i 4000 Roskilde

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 4000 Roskilde? I øjeblikket kan du finde 20 lejeboliger i 4000 Roskilde her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.