2 værelses lejlighed i Roslev

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Durupvej
Forbrug:

200 kr/md

Depositum:

16.250 kr

Leje per måned:

5.420 Kr/md

Durupvej 40A - 42E - Glyngøre Ældre ejendom der er renoveret i 2001 med i alt 6 boliger. (Rækkehuse + Etagebyggeri opført i 2004) Beliggende i Gyngøre - byen midt i Limfjorden. Der er 2 dagligvarebutikker, et stærkt klub- og foreningsliv, mange kultur arrangementer og ved havneområdet er der flere muligheder for at spise ude. Fællesrum med vaskemaskine (Durupvej 42E)

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 7870 Roslev

I denne lejlighed på Durupvej i Roslev får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 70 m2.

Om lejemålet på Durupvej i 7870

Husleje
Du skal betale 5.420 kr. om måneden for dette lejemål på Durupvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.250 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2018-11-15.

Andre lejemål i 7870 Roslev

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7870 Roslev? I øjeblikket finder du 22 lejeboliger i 7870 Roslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.