2 værelses lejlighed i Sæby

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nørregade
Forbrug:

273 kr/md

Depositum:

17.800 kr

Leje per måned:

5.339 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 9300 Sæby

I denne lejlighed på Nørregade i Sæby får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Nørregade i 9300

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Nørregade  ligger på 5.339 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 17.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9300 Sæby

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9300 Sæby? I øjeblikket kan du finde 8 lejeboliger i 9300 Sæby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.