2 værelses lejlighed i Sæby

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
38 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Åhavevej
Forbrug:

300 kr/md

Depositum:

7.500 kr

Leje per måned:

5.076 Kr/md

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 9300 Sæby

I denne lejlighed på Åhavevej i Sæby får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Åhavevej i 9300

Husleje
Du skal betale 5.076 kr. om måneden for dette lejemål på Åhavevej.
Depositum
Du skal lægge 7.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9300 Sæby

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9300 Sæby? Du kan i øjeblikket finde 8 lejeboliger i Sæby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.