2 værelses lejlighed i Silkeborg

Faciliteter

Areal
46m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

3.031 Kr/md

Lejlighed til leje på 46 m2

I denne lejlighed på Nylandsvej i Silkeborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 46 m2.

Om lejeboligen på Nylandsvej 23 i 8600 Silkeborg

Huslejen for denne bolig på Nylandsvej 23 ligger på 3031 kr. om måneden.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 148 lejemål i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.