2 værelses lejlighed i Silkeborg

Faciliteter

Areal
44m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
30 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Falstersgade
Forbrug:

565 kr/md

Leje per måned:

3.617 Kr/md

Mindre lejlighed på 44 m2 til leje i 8600 Silkeborg

I denne lejlighed på Falstersgade i Silkeborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Falstersgade i 8600

Husleje
Du skal betale 3.617 kr. om måneden for dette lejemål på Falstersgade.

Andre lejeboliger i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 143 boliger til leje i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.