2 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Grønnegade
Forbrug:

811 kr/md

Depositum:

10.800 kr

Leje per måned:

5.376 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Birkegården (Grønnegade 9 - 19) en perle midt i Skive by, tæt på indkøbs-muligheder og gågade. Etagebyggeri med 3½ etage opført i 1950. Til hver lejlighed er der et pulterrum på loftet. Der er fælles vaskerum, tørrerum, gildesal og cykelrum i kælderen. Ovenlysvinduer er skiftet i 1994 og i 1997 er køkkenerne renoveret. Ny renoverede altaner i 2014/2015. Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen.

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 7800 Skive

I denne lejlighed på Grønnegade i Skive får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Grønnegade i 7800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Grønnegade ligger på 5.376 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 10.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2019-01-01.

Andre lejemål i 7800 Skive

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7800 Skive? Du kan i øjeblikket finde 90 boliger til leje i Skive netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.