2 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
76m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
54 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Frederiksgade
Forbrug:

650 kr/md

Leje per måned:

6.000 Kr/md

Stor lejlighed på 76 m2 til leje 7800 Skive

I denne lejlighed på Frederiksgade i Skive får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Frederiksgade i 7800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Frederiksgade  ligger på 5.900 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2020-01-12.

Andre lejeboliger i 7800 Skive

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7800 Skive? I øjeblikket finder du 92 lejeboliger i 7800 Skive her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.