2 værelses lejlighed i Skørping

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Mølholmvej
Forbrug:

150 kr/md

Depositum:

10.000 kr

Leje per måned:

6.146 Kr/md

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 9520 Skørping

I denne lejlighed på Mølholmvej i Skørping får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 70 m2.

Om lejemålet på Mølholmvej i 9520

Husleje
Huslejen for denne bolig på Mølholmvej ligger på 6.146 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 10.000 kr.

Andre lejemål i 9520 Skørping

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9520 Skørping? I øjeblikket finder du 4 lejeboliger i 9520 Skørping her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.