2 værelses lejlighed i Snedsted

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Depositum:

14.300 kr

Leje per måned:

5.498 Kr/md

Rummelig 2. værelses stuelejlighed på 72 m2. Lejligheden har terrasse, og er lys og luftig indrettet.Husdyr ikke tilladt. Husdyrhold er ikke tilladt. Nuværende beboere må dog beholde de husdyr, der allerede er anskaffet, men må ikke anskaffe sig flere. Kommende beboere må ikke medbringe husdyr. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 7752 Snedsted

I denne lejlighed på Hovedgaden i Snedsted får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Hovedgaden i 7752

Husleje
Huslejen for denne bolig på Hovedgaden ligger på 5.498 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 14.300 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7752 Snedsted

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7752 Snedsted? I øjeblikket finder du 14 lejeboliger i 7752 Snedsted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.