2 værelses lejlighed i Støvring

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Birkehøjvej
Forbrug:

190 kr/md

Depositum:

11.800 kr

Leje per måned:

5.557 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 9530 Støvring

I denne lejlighed på Birkehøjvej i Støvring får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 68 m2.

Om boligen på Birkehøjvej i 9530

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Birkehøjvej er 5.557 kr.
Depositum
Du skal lægge 11.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9530 Støvring

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9530 Støvring? Du kan i øjeblikket finde 11 lejemål i Støvring netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.