2 værelses lejlighed i Struer

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
107 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Gimsinghoved
Depositum:

12.373 kr

Leje per måned:

5.010 Kr/md

Afdelingen er opført i 1988 og består af 62 lejligheder i etage og rækkehuse. Afdelingen ligger i forbindelse med den gamle herregård Gimsinghoved, som nu fungerer som kunst- og kulturcenter. Gimsinghoved ligger tæt ved skole og gode indkøbsmuligheder. Der er store grønne områder med hyggelig beplantning og en mindre legeplads. Der er terrasse/have til lejlighederne i stuen og depotrum og parkeringsplads til hver lejlighed. Der er vaskeri i afdelingen. Varme opkræves a/c sammen med huslejen. El afregnes direkte til et elhandelsselskab. Antennesignalet kan leveres af YouSee. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Antennesignalet leveres af YouSee og du bedes kontakte Kundeservice på tlf.: 70704040, senest 10 dage efter overtagelsesdatoen, for evt. pakkeskift. Det er kun tilladt at holde almindelige husdyr (1 hund eller 1 indekat ) efter ansøgning og skriftlig tilladelse.

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 7600 Struer

I denne lejlighed på Gimsinghoved i Struer får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Gimsinghoved i 7600

Husleje
Du skal betale 4.956 kr. om måneden for denne lejebolig på Gimsinghoved.
Depositum
Du skal lægge 12.373 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7600 Struer

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7600 Struer? I øjeblikket finder du 27 lejeboliger i 7600 Struer her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.