2 værelses lejlighed i Svendborg

Faciliteter

Areal
55m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
11 dage siden
Udlejningsperiode

Forudbetalt leje:

4.400 kr

Depositum:

13.200 kr

Leje per måned:

4.400 Kr/md

2 vær. lejemål beliggende i hyggelig og rolig ejendom med grønne fællesområder. Lejemålet indeholder: Stue, køkken, soveværelse samt badeværelse. Ejendommen har fælles vaskeri. Det er ikke tilladt at holde husdyr. Billeder af lignende lejemål.

Mindre lejlighed på 55 m2 til leje

I denne lejlighed på Vesterløkken i Svendborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 55 m2.

Om lejemålet på Vesterløkken 12 i 5700 Svendborg

Huslejen for dette lejemål på Vesterløkken 12 ligger på 4400 kr. om måneden. Depositum: Du skal lægge 13200 i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 5700 Svendborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5700 Svendborg? Du kan i øjeblikket finde 22 lejemål i Svendborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.