2 værelses lejlighed i Svendborg

Faciliteter

Areal
62m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
11 dage siden
Udlejningsperiode

Forudbetalt leje:

7.300 kr

Depositum:

21.900 kr

Leje per måned:

7.300 Kr/md

2 værelses lejlighed beliggende tæt ved vandet i det dejlige Rantzausminde. Lejemålet indeholder entre, stue, et rummeligt værelse, badeværelse samt køkken. Ved indflytning vil der være nyt køkken og badeværelseselementer. Der er privat strandparcel som deles med de øvrige lejere. Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Lejlighed til leje på 62 m2

I denne lejlighed på Skovsbostrand i Svendborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 62 m2.

Om lejemålet på Skovsbostrand 4 i 5700 Svendborg

Du skal betale 7300 kr. om måneden for denne bolig på Skovsbostrand 4. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 21900 kr.

Andre lejemål i 5700 Svendborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5700 Svendborg? I øjeblikket finder du 22 lejeboliger i 5700 Svendborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.