2 værelses lejlighed i Thisted

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kastet
Forbrug:

404 kr/md

Leje per måned:

4.986 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 7700 Thisted

I denne lejlighed på Kastet i Thisted får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2.

Om lejeboligen på Kastet i 7700

Husleje
Du skal betale 4.986 kr. om måneden for denne bolig på Kastet.

Andre lejemål i 7700 Thisted

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7700 Thisted? Du kan i øjeblikket finde 38 lejeboliger i Thisted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.