2 værelses lejlighed i Toftlund

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Søndergade

Leje per måned:

4.895 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 6520 Toftlund

I denne lejlighed på Søndergade i Toftlund får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 72 m2.

Om lejeboligen på Søndergade i 6520

Husleje
Huslejen for denne bolig på Søndergade  ligger på 4.895 kr. om måneden.

Andre lejemål i 6520 Toftlund

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6520 Toftlund? I øjeblikket kan du finde 5 lejeboliger i 6520 Toftlund her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.