2 værelses lejlighed i Ulfborg

Faciliteter

Areal
62m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Depositum:

11.000 kr

Leje per måned:

4.067 Kr/md

Stor lejlighed på 62 m2 til leje 6990 Ulfborg

I denne lejlighed på Vesterhavsvej i Ulfborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Vesterhavsvej i 6990

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vesterhavsvej ligger på 4.067 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 11.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2020-02-01.

Andre lejemål i 6990 Ulfborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6990 Ulfborg? I øjeblikket finder du 2 lejeboliger i 6990 Ulfborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.