2-værelses lejlighed i Vanløse

Faciliteter

Areal
54m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Åbakkevej

Leje per måned:

7.304 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

2-værelses lejlighed i Vanløse Ejendommen er er centralt beliggende i Vanløse mellem Sallingvej og Rebildvej tæt på de attraktive grønne områder ved Grøndalsparken.

Stor lejlighed på 54 m2 til leje 2720 Vanløse

I denne lejlighed på Åbakkevej i Vanløse får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 54 m2.

Om lejeboligen på Åbakkevej i 2720

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Åbakkevej  ligger på 7.304 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-05-04.

Andre lejemål i 2720 Vanløse

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 2720 Vanløse? Du kan i øjeblikket finde 14 boliger til leje i Vanløse netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.