2-værelses lejlighed i Vanløse

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ålekistevej

Leje per måned:

11.527 Kr/md

2-værelses lejlighed i Vanløse/nLindebo er en ældre beboelsesejendom fra 1940 beliggende ved Jydeholmen med i alt 59 attraktive lejemål fordelt på 2- og 3-rums-boliger. Ejendommen er i 4 etager og opført i røde murstens facader med hvide vinduer. I flere af lejlighederne er køkken og badeværelse moderniseret. Lindebo ligger tæt på Grøndalsparken og Damhussøen. Der er gode indkøbsmuligheder fra ejendommen.

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 2720 Vanløse

I denne lejlighed på Ålekistevej i Vanløse får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 86 m2.

Om lejemålet på Ålekistevej i 2720

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Ålekistevej er 11.527 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 2720 Vanløse

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2720 Vanløse? Du kan i øjeblikket finde 45 lejeboliger i Vanløse netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.