2 værelses lejlighed i Vejle

Faciliteter

Areal
53m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Grejsdalsvej
Forbrug:

636 kr/md

Depositum:

20.325 kr

Leje per måned:

3.917 Kr/md

Stor lejlighed på 53 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Grejsdalsvej i Vejle får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 53 m2.

Om lejeboligen på Grejsdalsvej i 7100

Husleje
Du skal betale 3.917 kr. om måneden for denne bolig på Grejsdalsvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.325 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket finder du 193 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.