2 værelses lejlighed i Vejle

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
166 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Pilevænget
Forbrug:

655 kr/md

Leje per måned:

6.666 Kr/md

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Pilevænget i Vejle får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Pilevænget i 7100

Husleje
Du skal betale 6.666 kr. om måneden for denne lejebolig på Pilevænget.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 boliger til leje i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.