2 værelses lejlighed i Vejle

Faciliteter

Areal
47m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Horsensvej
Forbrug:

536 kr/md

Leje per måned:

3.994 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Lejlighed til leje på 47 m2 i 7100 Vejle

I denne lejlighed på Horsensvej i Vejle får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Horsensvej i 7100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Horsensvej  ligger på 3.994 kr. om måneden.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 230 lejemål i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.