2 værelses lejlighed i Vejle

Faciliteter

Areal
76m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Gl Landevej

Leje per måned:

5.436 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Lejlighed i Lindved med hyggelig privat gård og gode parkeringsmuligheder. Lejligheden består af indgangsparti, et stort værelse med masser af skabsplads, et lyst badeværelse med bruseniche og stort køkken alrum med plads til spisekrog. Herfra går man ind i en stor stue-en-suite. Den bagerste stue kan som alternativ også bruges som soveværelse. Der er plads til installation af egen vaskemaskine i lejligheden. Til huslejen er der et A/C forbrug til vand og varme. El afregnes direkte til værket. Husdyr er ikke tilladt. Depositum svarer til 3 måneders husleje.

Stor lejlighed på 76 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Gl Landevej i Vejle får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 76 m2.

Om boligen på Gl Landevej i 7100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Gl Landevej  ligger på 5.436 kr. om måneden.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket finder du 217 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Se andre boliger i nærheden