2 værelses lejlighed i Vejle

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Staldgaardsgade
Depositum:

19.350 kr

Leje per måned:

6.450 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

7100 2 vær. lejlighed, 75 m2, Staldgaardsgade 2. Sal, 1 mdr forudbetalt leje, 19350 i depositum, lejeperiode ubegrænset, A/C forbrug pr mdr 450, overtagelse 1/6, altan, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab, kælderrum Lys og moderne lejlighed lige i hjertet af Vejle! Da vi står og skal flytte, skal denne dejlige lejlighed have ny lejer. Lejligheden befinder sig på Staldgaardsgade, som ligger ca. 150 meter fra gågade og offentlig transport. Derudover, er der 10 minutter på gåben til banegården. Lejligheden ligger på 2. Sal, og har en lækker stor altan på ca. 5 kvadratmeter, med udsigt over Gunhilds plads. Der er rigtigt gode parkeringsforhold, da der kan lejes direkte ved udlejer. Ellers er det muligt at købe et zonekort til billige penge. Lejligheden er i alt 75 kvadratmeter, og har 2 værelser. Det ene værelse egner sig dog mest til Walk in/ opbevaring. Der er opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden. Husleje: 6450 kr. Aconto: 500 kr. Indskud: 3 måneders husleje + 1 måneds forudbetalt leje. Lejligheden vil være ledig fra 1/6

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Staldgaardsgade i Vejle får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 75 m2.

Om lejemålet på Staldgaardsgade i 7100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Staldgaardsgade ligger på 6.450 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 19.350 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 193 lejeboliger i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.