2 værelses lejlighed i Vejle C

Faciliteter

Areal
58m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

500 kr/md

Forudbetalt leje:

12.000 kr

Depositum:

12.000 kr

Leje per måned:

4.000 Kr/md

Lejligheden er beliggende i en særdeles pæn og velholdt byejendom med 5 lejemål, hvor der er ordnede forhold. Ejer bor selv i ejendommen. Lejligheden overtages istandsat og indeholder pænt elementkøkken, stue og soveværelse med brusekabine. Separat toilet på gangen. I kælderen vaskefaciliteter til brug for lejerne. Ved genudlejning af ledige lejemål vil der i lejekontrakterne blive indskrevet forbud mod tobaksrygning i lejlighederne, så alle beboere kan få glæde af et røgfrit miljø.

Stor lejlighed på 58 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Svendsgade i Vejle får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Svendsgade i 7100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Svendsgade ligger på 4.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 12.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 boliger til leje i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.