2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
188 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søvej
Forbrug:

536 kr/md

Depositum:

15.582 kr

Leje per måned:

5.576 Kr/md

Boligerne er beliggende på Søvej 2 - 20, Viborg. Ibsgården, er en af Viborgs flotte gamle bygninger i 4 etager. Bygningen blev opført i 1919 og gennemgik en større renovering i 2011, hvor der blandt andet blev monteret altaner på flere af lejemålene. Alle de charmerende lejemål har nyt køkken, flotte lyse trægulve samt hvide døre og vinduer. Ibsgården er centralt beliggende i Viborg omkranset af en smuk natur med direkte adgang til den store bypark Borgvold med Bibelhaven og ved Nørresø. Afdelingen ligger desuden i gåafstand til Viborg bymidte. Hvert lejemål har eget depotrum. Boligerne er velegnet til seniorer

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Søvej i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 90 m2.

Om lejemålet på Søvej i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Søvej er 5.576 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.582 kr.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 301 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.