2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Skovgaardsvej
Forbrug:

1.075 kr/md

Forudbetalt leje:

2.725 kr

Depositum:

16.350 kr

Leje per måned:

4.950 Kr/md

Pæn lejlighed på 1. sal med adgang til fælles terrasse. Lejemålet indeholder køkken, gang, stue, soveværelse og badeværelse. Lejemålet fremstår lys og venlig med trægulve overalt. Der er fælles vaskeri i kælder samt eget kælderrum. Desuden gode parkeringsforhold

Stor lejlighed på 91 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Skovgaardsvej i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Skovgaardsvej i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Skovgaardsvej ligger på 6.025 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 19.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.