2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
101m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

18.462 kr

Leje per måned:

5.766 Kr/md

Stor lejlighed på 101 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Dannebrogsgade i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Dannebrogsgade i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Dannebrogsgade er 5.766 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.462 kr.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 lejemål i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.