2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. maj 2021
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

561 kr/md

Depositum:

11.700 kr

Leje per måned:

3.713 Kr/md

Ungdomsboligerne er skønt beliggende i den vestlige bydel. <br />Der er fine grønne områder at boltre sig på. I gå- og cykelafstand til midtbyen med masser af tilbud, Vestbadet og Viborg Storcenter.<br />Der er gode bybusforbindelser, fine parkeringsforhold og mulighed for leje af carport. Himmerlandsstien ligger tæt på afdelingen.<br /><br />Nogle af boligerne er "delelejligheder", hvor 2 personer deler køkken og bad. Andre er et-værelses med eget køkken og bad.<br /><br />Det er IKKE tilladt at holde husdyr.<br /><br />Ulriksdal har et beboerhus samt gæsteværelser, man kan leje. 24 ungdomsboliger. Størrelse fra 27 m2 til 50 m2 YouSee leverer antennesignal Opført i 2000 Nej Nej Nej Nej, husdyr er ikke tilladt. Kogeplader, emhætte og mindre køle/frys Kan tilkøbes fra f.eks. YouSee Ja Ja, der er fællesvaskeri.

Mindre lejlighed på 50 m2 til leje

I denne lejlighed på Hamarvej i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 50 m2.

Om lejeboligen på Hamarvej 47 i 8800 Viborg

Huslejen for dette lejemål på Hamarvej 47 ligger på 3713 kr. om måneden. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 11700 kr. Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 288 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.