2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
46m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

654 kr/md

Leje per måned:

3.370 Kr/md

Lejlighed til leje på 46 m2

I denne lejlighed på Sct. Mogens Gade i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 46 m2.

Om lejeboligen på Sct. Mogens Gade 27 i 8800 Viborg

Den månedlige husleje for boligen på Sct. Mogens Gade 27 er 3370.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 288 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.