2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
89m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
143 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sct. Mathias Gade
Forbrug:

1.125 kr/md

Forudbetalt leje:

3.212 kr

Depositum:

19.275 kr

Leje per måned:

5.950 Kr/md

Tæt på banegård, indkøb og meget mere finder du denne hyggelige lejlighed. Lejemålet indeholder gang, køkken-alrum, soveværelser samt badeværelse Super hyggelig lejlighed midt i centrum.

Stor lejlighed på 89 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Sct. Mathias Gade i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 89 m2.

Om lejemålet på Sct. Mathias Gade i 8800

Husleje
Du skal betale 5.950 kr. om måneden for dette lejemål på Sct. Mathias Gade.
Depositum
Du skal lægge 19.275 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.