2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
79 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søvej
Forbrug:

1.219 kr/md

Depositum:

16.967 kr

Leje per måned:

6.221 Kr/md

Boligerne er beliggende på Søvej 2 - 20, Viborg. Ibsgården, er en af Viborgs flotte gamle bygninger i 4 etager. Bygningen blev opført i 1919 og gennemgik en større renovering i 2011, hvor der blandt andet blev monteret altaner på flere af lejemålene. Alle de charmerende lejemål har nyt køkken, flotte lyse trægulve samt hvide døre og vinduer. Ibsgården er centralt beliggende i Viborg omkranset af en smuk natur med direkte adgang til den store bypark Borgvold med Bibelhaven og ved Nørresø. Afdelingen ligger desuden i gåafstand til Viborg bymidte. Hvert lejemål har eget depotrum. Boligerne er velegnet til seniorer

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Søvej i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 98 m2.

Om lejemålet på Søvej i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Søvej er 6.221 kr.
Depositum
Du skal lægge 16.967 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 lejemål i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.