2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
30 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbrogade
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

4.250 kr

Depositum:

12.750 kr

Leje per måned:

4.250 Kr/md

BEMÆRK! Lejligheden ligger i VIBORG . Stor lys stue. Værelse. Entre. Nyt Køkken 2018 med kogesektion, indbygningsovn, emhætte og køle-/fryseskab. Kælderrum. Der er parketgulve i lejligheden. En ejendom beliggende på Vesterbrogade i Viborgs midtby nær biblioteket og som indeholder 12 boliglejemål og 4 erhvervslejemål. Boligernes størrelse varierer fra 51 til 165 kvm. Til ejendommen hører privat parkeringsplads. I umiddelbar nærhed findes ligeledes alle midtbyens faciliteter med indkøb, restauranter, forlystelser, transportforbindelser etc.

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Vesterbrogade i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 63 m2.

Om lejemålet på Vesterbrogade i 8800

Husleje
Du skal betale 4.450 kr. om måneden for denne bolig på Vesterbrogade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.350 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-15.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 lejeboliger i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.