2 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jun 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Banegårds Allé
Forbrug:

650 kr/md

Depositum:

12.900 kr

Leje per måned:

4.200 Kr/md

Hyggelig 2 vær. lejlighed beliggende yderst centralt. Består af: Entre, stort badeværelse, nyt køkken med vaske/tørre-maskine, stue, soveværelse, mellemgang med skabe.  Nye gulve overalt. Bemærk vi tillader ikke husdyr. Alle vores lejligheder udlejes efter først til mølle princippet

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 8800 Viborg

I denne lejlighed på Banegårds Allé i Viborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 63 m2.

Om lejeboligen på Banegårds Allé i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Banegårds Allé er 4.200 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 12.900 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 296 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.